Debatent l’economia per entendre la crisi

Dimecres 13 al vespre, vam tenir un dels actes més participatius que hem fet fins ara a l’Ateneu Popular Cerdà. Vam debatre intensament i llarga sobre economia, no només sobre la situació econòmica actual, en la primera de les tres sessions que es faran sota el lema genèric de “Economia per entendre la crisi”.

Amb el ponet Joan Ramon Riera ens sentíem realment a casa i en família, i ho vam aprofitar per trencar tot formalisme i establir un diàleg viu i intens, amb opinions diferenciades, i per realitzar un autèntic debat ateneístic, en el que vam parlar de l’economia, de la política, del poder, del seu control, del seu descontrol, de les decisions errònies, de les indecisions, de les dificultats i la forma de superar-les, etc.

En podeu trobar una relació detallada, i accés als vídeos que vam veure en aquesta sessió, a Economia per entendre la crisi, en el blog http://www.psceixample.wordpress.com

Tots els qui hi vam assistir ens tornarem a trobar a la tardor per les dues sessions següents del cicle, i us recomano a tots i totes que feu el possible per afegir-vos al grup. L’experiència s’ho val!

Deixa un comentari

Filed under activitat, ciutadania, debat, economia, informació, L'Ateneu, política

Deixa un comentari