Com més serem, millor ens defensarem!

La contundència, l’agressivitat i la importància de la reforma laboral perpretada pel Reial Decret Llei 3/2012, de 10 de febrer,  comencen a ser percebudes pel conjunt de la societat.

Encara no hem assimilat, però, la profunditat de l’atac no només als drets dels treballadors i treballadores, sinó al model de consens social forjat tan difícilment i llarga en el pacte de construcció d’un estat del benestar, com a expressió del que es concep como una “bona societat”.

El retrocés laboral i social al que ens aboca aquesta reforma és de proporcions gegantines, sense que es pugui confiar en la realitat de cap dels seus pretesos efectes benèfics sobre la productivitat i la creació d’ocupació, ans al contrari.

Els treballadors, les treballadores no poden estar quiets davant d’una agressió com aquesta. Tots els sectors populars han de mobilitzar-se per a defensar els drets laborals, socials i el model de societat que tant ens ha costat de construir, malgrat les seves imperfeccions i problemes més que evidents.

El tractament del treball com una mercaderia més, sense cap altra consideració sobre el seu valor  humà,polític i social, només ens pot portar al desastre.

L’Ateneu Popular Cerdà, fent honor al seu qualificatiu de popular, ha decidit en reunió de la seva Junta, sumar-se a la crida a tota la ciutadania per participar a les manifestacions convocades per al proper diumenge 19 de febrer a migdia.

Els ateneistes i tots els qui ens volgueu acompanyar ens trobarem a les 11:30 a Diagonal/Rambla de Catalunya.

Com més serem, millor ens defensarem!

Deixa un comentari

Filed under activitat, economia, L'Ateneu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s