Ça ira!

 

Aquesta tornada de la canço revolucionària francesa pot definir perfectament l’estat de les Tertúlies en Francès de l’Ateneu.

Ahir ens vàrem reunir per primer cop uns quants dels qui creiem que és bó i convenient que mantinguem les nostres habilitats de comprensió i expressió en d’altres llengües, en aquest cas el francès. Practicar i entendre llengües ens serveix per a comprendre millor als altres, les seves preocupacions, la seva cultura i per a bastir ponts entre nosaltres.

Ens ho vam passar bé, la veritat sigui dita, i tots ens vam proposar de tornar-hi.

Per a la propera cita, el dimarts 21 de febrer, hem decidit que veurem una bona pel·licula francesa sobre la importància de llegir – Mes après midi avec Marguerite – naturalment en francès, i en parlarem, en francès en plena llibertat.

No importa quin sigui el vostre nivell de francès, ni el temps que fa que no el parleu. Tots som amics i el que volem és compartir una estona distesa, divertida fins i tot, i profitosa per a les nostres relacions personals i per a la nostra capacitat de comprensió dels altres.

Aquestes  tertúlies les farem cada quinze dies, en dimarts alterns,  per donar lloc a d’altres tertúlies en anglès, que l’Ateneu també vol organitzar.

 

Deixa un comentari

Filed under activitat, cinema, cultura, Eixample, frances, L'Ateneu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s